Η Εταιρεία

Η ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( Π.ΝΑΤΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ) ιδρύθηκε το 1988 και αριθμεί πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο των υδραυλικών, πνευματικών και προϊόντων βιομηχανικών αυτοματισμών.

Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, με δεδομένη την εγγύηση καλής λειτουργίας και την βέλτιστη απόδοση των συστημάτων, αναφορικά με τις εφαρμογές λαδιού υψηλής πίεσης, αυτοματισμού αέρος, ηλεκτρολογικών αυτοματισμών σε βιομηχανίες – βιοτεχνίες, τεχνικές εταιρίες, ναυπηγεία, κατασκευαστές οχημάτων – μηχανημάτων καθώς και στο δημόσιο τομέα, είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην επίλυση των προβλημάτων σας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη για τα προϊόντα και τις κατασκευές μας, συνεργαζόμενοι με τους σημαντικότερους οίκους. Η εστίαση στο after sales service αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα για την εταιρία.

Οι ανταγωνιστικές και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες στην αγορά όπου δραστηριοποιείται η εταιρία απαιτούν επιχειρησιακές λειτουργίες και πρακτικές που προάγουν την ποιότητα και την αποδοτικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.